Ogrom serca włożonego w przygotowania do targów zaowocował podwójnie. Dwukrotnie nas doceniono.
Piernik Kasztelan Biecki uzyskał nominację do nagrody „Perła 2017” w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”. To prestiżowa nagroda w dziedzinie produktów regionalnych. Krajowa Kapituła Konkursu doceniła tradycyjną recepturę, rzemieślnicze wykonanie oraz pasję wkładaną w pracę nad piernikiem. Urzekł także sposób prezentacji piernika, który wyróżniał się na tle innych zgłoszonych do konkursu produktów. A było ich sporo, bo aż około trzydziestu.
Kolejnym sukcesem jest uzyskanie I miejsca w konkursie na najlepszą ekspozycję w branży przetwórstwo rolno-spożywcze. Nasze stoisko cukierniczo – piekarnicze godnie prezentowało się na targach. Tłumnie oblegane przez klientów zachęcało do zakupów. Duże zainteresowanie naszymi produktami to potwierdzenie ich wysokiej jakości.